by
on
under
Permalink

Bo med stil på resan

beach

Semestern är vår chans att ta en paus från vardagen. Inte bara är den en möjlighet att upptäcka nya platser, få en inblick i andra kulturer och möta fängslande människor, helst bör den också ge oss tillfälle att koppla av och rå om oss själva.

I ett samhälle som ofta verkar röra sig allt snabbare har många resenärer idag insett att ett fullspäckat reseschema ibland mår bäst av att tömmas helt. Det finns till och med de som har namngett tankegången och döpt den till slow travel. Att få tid att slappna av och ta det lugnt blir i sig en av höjdpunkterna under semestern. Det gör i sin tur att valet av hotell spelar en central roll. Ett hotell som håller en hög standard är del av den speciella lyx vi vill njuta av under våra resor.

Ett lugnare tempo under semestern sätter fokus på hotellet. Här vill vi inte bara övernatta eller mellanlanda bland otaliga aktiviteter, utan kunna tillbringa tid där vi inte ställer några krav på oss själva. Istället höjs kraven på hotellet. Risken är att letandet efter ett passande hotell i sin tur förvandlas till en ny stressfaktor. En lösning är att boka rum på väletablerade kedjor. På Elite.se samlar företaget information om det trettiotal hotell som ingår i kedjan. Trots att de alla är unika motsvarar de en jämn, hög kvalitetsmässig standard som består av komfortabla rum och vackra miljöer. Elite-hotell finns så långt upp i landet som Kiruna och självklart fattas det heller inte ett i centrala Malmö i söder. En bokning här är ett säkert kort för en stilfull vistelse, som sätter den där lilla guldkanten på tillvaron som en semester ska ge oss. Vill du kunna ta det ännu lite lugnare på resan, kan du dessutom välja ett hotell som ingår i ett paketerbjudande. På så vis är aktiviteten redan fixad. Vad sägs till exempel om att ta in på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm? Här är spavistelsen på Sturebadet din enda programpunkt.